Kattis Lodén i Från WGR

Myperfectday.se

My Perfect Day är en webbutik som säljer dekorationer och tillbehör till bröllop, kalas, dop, baby showers och andra festliga tillfällen. Hos dem hittar du allt från dukar och stolsöverdrag till konfetti, ballonger och sugrör. I slutet av december 2016 relanserades myperfectday.se baserad på Wikinggruppens e-handelsplattform. Vi passade på att ställa ett par frågor till dem.

Vad heter ert företag?
My Perfect Day AB

När startade ni er e-handel?
2014

Hur har er utveckling / e-handelsresa sett ut fram tills nu?
Vi startade med en liten hylla i sovrummet i årsskiftet 2013/2014. Sedan dess har vi dubblat omsättningen varje år och har nu ca 250 kvm lageryta, drygt 2500 artikelnummer och är tre anställda i företaget.

Varför valde ni Wikinggruppen som partner för er e-handelssatsning?
Vi kände att vi hade växt ur vår dåvarande e-handelslösning och stod och stampade. Vi ville ha en personlig partner som var duktig på e-handel och som kan hjälpa oss att fortsätta att växa framåt! Wikinggruppen fick vi rekommenderade till oss och efter ett första möte kände vi att det kändes helt rätt att satsa på de som partner!

Hur har samarbetet fungerat med Wikinggruppen?
Vi kunde inte vara mer nöjda! Hela resan med uppbyggnad och lansering av den nya sidan har fungerat över förväntan och support och service har varit absoluta toppklass hela tiden. Inga fråga är för stor eller liten och vi känner att det finns möjlighet att växa tillsammans!

Besök Myperfectday.se

Mail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Nyhetsbrev

Anmäl er till vårt inspirerande nyhetsbrev som kommer en gång i månaden.