Wikinggruppen i Från WGR

Tre tjänster i ett paket skapar mervärde

– Utökat erbjudande för kunder hos Wikinggruppen och Klarna

Annonser som justeras smart och genererar rätt trafik till din webbutik, ett förmånligt företagslån eller möjlighet att via surfplatta erbjuda dina kunder delbetalning i fysisk butik – nu lanserar WGR och Klarna tre kraftfulla verktyg för dig som e-handlare.

”Mervärdespaketet” som nu presenteras, är en del i ett utökat samarbete mellan Wikinggruppen och Klarna för att fortsätta hjälpa kunder att öka tillväxten. Paketet erbjuds exklusivt för kunder som använder Wikinggruppens e-handelsplattform och Klarna Checkout. Tre kraftfulla verktyg för annonsering, företagsfinansiering och kassasystem öppnar upp en rad nya affärsmöjligheter för dig som e-handlare.

Rätt trafik genom smart data

Att generera kvalitativ trafik till din webbutik genom att exponera dina annonser för rätt målgrupp vid rätt tidpunkt är nu möjligt genom annonsplattformen DanAds. Verktyget erbjuder dig att enkelt skapa dina annonser och förbättrar sedan automatiskt placeringarna till bästa pris med hjälp av smart data.

Expandera med förmånlig kredit

Det andra verktyget i paketet är erbjudandet om ett extra förmånligt villkor på företagslån från Froda. På ett par minuter har du som kund möjlighet att designa och aktivera en kredit, förutsatt att du haft Klarna Checkout integrerat i din webbutik de senaste 12 månaderna. En chans för dig att kunna expandera ditt företag även i tider av svag likviditet.

En kassa för alla behov

WGR kassasystem är tjänsten som erbjuder lösningar, anpassade för de olika behov man idag har som e-handlare. Det kan exempelvis handla om att kunna ta betalt över disk i en fysisk butik, på mässor eller i en pop-up-butik utan att behöva investera i ett separat kassasystem. Att också kunna erbjuda ett smidigt sätt för kredit/delbetalning i fysisk butik och att kunna ta betalt vid hembesök på en smartphone eller surfplatta är ytterligare möjligheter som WGR-kassan ger. Genom en tilläggsmodul till Wikinggruppens e-handelsplattform får du enkelt tillgång till en rad förenklande tjänster i kassan.
Wikinggruppen och Klarna inledde sittsamarbete 2015 genom det så kallade Klarna Native Partner. Partnerskapet innebär att alla nya och befintliga e-handlare hos Wikinggruppen erbjuds Klarna Checkout som kassalösning. Genom det nya ”Mervärdespaketet” hoppas parterna tillsammans kunna fortsätta förenkla för e-handlare och hjälpa dem att få fortsatt ökad tillväxt.

Vill du veta mer om Wikinggruppen och Klarnas ”Mervärdespaketet”? Läs här: Länk

Mail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Nyhetsbrev

Anmäl er till vårt inspirerande nyhetsbrev som kommer en gång i månaden.