Jonte Bergman i E-handel

Lätt att starta upp e-handel – men sen då…

Idag är det väldigt enkelt att starta upp e-handel, inte minst hos Wikinggruppen som hjälper dig komma igång med en komplett e-handelslösning. Trots att det är en del att tänka på i uppstarten så kommer de riktiga utmaningarna i steg två.

Hur driver jag trafik till min butik och konverterar besökare till kunder?

Hur framgångsrik du blir som e-handlare ligger till stor del i dessa två frågor och det är där du bör lägga fokus och merparten av din tid. E-handel är i grund och botten inget annat än vanlig försäljning och samma mekanismer gäller där som i en fysisk butik. Du måste jobba med marknadsföring, försäljning och kundvård för att lyckas bra.

Så hur jobbar jag på bästa sätt?

Som kund hos Wikinggruppen har du fri support och du är alltid välkommen att kontakta oss kring allt som rör din e-handel då det ligger i allas intresse att din butik fungerar så bra som möjligt. Vi vill på samma tema hjälpa dig genom att kostnadsfritt tillhandahålla en utmärkt bok.

Vi har köpt in 200 exemplar av boken Konsten att starta, driva och lyckas med en internetbutik där du hittar 500 tips, råd, tankar och idéer som konkret hjälper dig i din verksamhet! Som befintlig kund hos Wikinggruppen med ett aktivt avtal för hyra av webbutik är du välkommen att beställa boken här, kostnad 0 kr!

Mvh,
Jonte Bergman & teamet på Wikinggruppen

Mail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Nyhetsbrev

Anmäl er till vårt inspirerande nyhetsbrev som kommer en gång i månaden.