WGR kassasystem
Kattis Lodén i E-handel

WGR POS – Kassasystem

WGR Kassasystem är smidigt och snabbt för dig som vill ha ett flexibelt betalsystem för dina kunder. I den här artikeln förklarar vi på ett enkelt sätt vilka fördelar systemet innebär för dig och dina kunder.


För att komma igång behöver du:
Webbutik hos Wikinggruppen – version 6.0 eller högre
WGR POS – Kassasystem
Klarna Checkout – som varit aktivt i minst 30 dagar och där minst 30 transaktioner genomförts
En internetansluten dator eller surfplatta

Din kund behöver:
En mobil (smartphone)


Du behöver inte:
Kassaregister eller kontrollenhet från Skatteverket då transaktionen räknas som kontantfaktura. Du behöver inte heller kassalåda och kortterminal om du använder WGR Kassasystem. Du slipper dessutom krångliga installationer eftersom systemet är vårt eget och öppnas som en vy i din befintliga webbutiks adminpanel. Bra eller hur?

Hur fungerar det?
WGR kassasystem är en tilläggsmodul som du får access till via den vanliga adminpanelen i din webbshop. Systemet är baserat på Klarnas in-store api och när du knappat eller scannat in de varor kunden vill köpa fyller du i kundens mobiltelefonnummer. Kunden får då ett sms med en länk till en förifylld Klarna Checkout-kassa där denne väljer önskat betalsätt och smidigt godkänner med ett klick. En kvittens går i samband med köpet ut till kundens mejl och du kan dessutom skriva ut ett fysiskt kvitto om så önskas. Beställningen listas sedan bland övriga ordrar i webbutiken varpå lagersaldo, statistik m.m. hålls korrekt.

Flexibelt för dig
En av de fina sakerna med systemet är flexibiliteten. Kanske får du då och då kunder som ringer in ordrar? Då kan du fylla i dessa ordrar i systemet samtidigt som du har kunden i luren och när ni sedan lägger på är ordern redan godkänd och klar.

När du har en tillfällig fysisk butik innebär systemet att du erbjuder kunderna en säker betallösning med kvitto direkt till kundens mejl i samband med köpet – du slipper därmed både skriva kvitton för hand och släpa med skrivare. Systemet är dessutom byggt så att du, medan kunden färdigställer sin del av betalningsprocessen, parallellt kan inleda ett köp från nästa kund.

Vid stora köp, av exempelvis möbler i butik, innebär WGR Kassasytem att kunden enkelt och diskret kan dela upp betalningen och detta utan att ni får lägga blod, svett och tårar på en massa tråkigt pappersarbete.

WGR Kassasystem låter dig bland annat:

  • Ta betalt vid telefonordrar.
  • Ta betalt över disk i fysisk butik/vid mässor etc.
  • Erbjuda kredit- eller delbetalning i fysisk butik.
  • Ta betalt vid hembesök.

Flexibelt för kunden
WGR Kassasystem är inte bara flexibelt för dig som butiksägare utan även för dina kunder. Olika livssituationer bjuder som bekant på olika utmaningar och att kunna dela upp en större betalning under en längre tidsperiod kan vara värdefullt för många.

En annan möjlighet är att kunden kanske bara vill invänta nästa lön och då kan valmöjligheten ”betala om 14 dagar” vara ett välkommet alternativ istället för att behöva vänta med köpet. Uppskattat för många är nog dessutom att få kvittot till sin e-post!

WGR Kassasystem låter kunden:

  • Betala direkt
  • Dela upp betalningen
  • Betala om 14 dagar
  • Köpa på kredit
  • Betala med kort (Detta alternativ ligger inte med som standard men går att ordna om så önskas!)

Om du tycker att detta låter spännande och vill läsa mer, samt ta del av prisuppgifter, klickar du dig vidare via länken nedan!

Läs mer om WGR POS – Kassasystem

Mail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Nyhetsbrev

Anmäl er till vårt inspirerande nyhetsbrev som kommer en gång i månaden.