Nya Wikingar i Wikinggruppen
Kattis Lodén i E-handel, Från WGR

Nya i Wiking-teamet


Nicklas Fors har varit anställd hos Wikinggruppen som Success Manager sedan september 2017. Han driver vid sidan av jobbet hos oss en egen e-handel och känner därmed väl till de utmaningar som det kan innebära. Det bästa med jobbet är enligt Nicklas den nära relationen till kunderna, samt möjligheten att få hjälpa andra att lyckas inom e-handel.

Nicklas bästa tips till e-handlare

 • Ha tålamod.
  Tänk långsiktigt och bli inte nedslagen om det inte direkt går som du tänkt dig.
 • Strukturera ditt arbete.
  Skriv upp de viktigaste punkterna och beta av dem i rätt ordning för att undvika onödiga problem längs vägen.
 • Analysera din målgrupp.
  Bestäm en budget och skapa en marknadsföringsplan för hur du ska nå dem.

Petter Källman är anställd hos Wikinggruppen sedan i februari 2017 och jobbar som Teknisk Support och E-handelsrådgivare. På kontoret är han en riktig glädjespridare och hjälpsamheten själv – en riktigt bra kollega att ha vid sin sida helt enkelt!

Petter är sedan tidigare utbildad nätverkstekniker och hans främsta arbetsuppgift på Wikinggruppen är att hjälpa våra kunder med problemlösning, både via telefon och mejl.Jonas Robertsson är Wikinggruppens senaste tillskott. Hans titel är, liksom Nicklas, Success Manager. Jonas har sedan tidigare stor erfarenhet av att arbeta som konsult inom utveckling och drift av e-handel och webbshoppar och brinner dessutom för design, teknik och beteendevetenskap.

Jonas bästa tips till e-handlare

 • Kund och produkt är A och O.
  Glöm inte att det viktigaste alltid är kunden och produkten.
 • Marknadsföring.
  Den bästa reklampelaren för din produkt och dig är en nöjd kund.
 • Rutiner.
  Se till att ha bra rutiner som gör att du tar väl hand om kunderna, därefter kan du fokusera på andra delar som SEO, Ad Words och så vidare.

Sandra Rehn har varit anställd som Webbyråassistent hos Wikinggruppen sedan oktober 2017. Hennes främsta arbetsuppgifter är att ta fram innehåll till våra olika sociala kanaler, samt allmän översyn av vår externa kommunikation.

Sandra har tidigare bland annat arbetat på en kommunikationsbyrå i Kista, och studerar för närvarande sista terminen på Kommunikationsprogrammet, med inriktning mot professionellt skrivande, på Högskolan i Gävle.

Sandras bästa tips på hur du skapar en bra text:

 • Korrekturläs.
  Publicera aldrig en text direkt utan låt den vila över natten innan du gör en sista översyn och publicerar den. Bäst är om du kan få hjälp av någon annan att läsa, det är enklare för den som inte själv skrivit texten att upptäcka fel.
 • Läsaren.
  Skriv med den tänkte läsaren i åtanke. Anpassa språk och ordval så att du blir begriplig för personen du riktar texten till.
 • Layout.
  Skapa en layout med luft i. En för stor textmassa blir jobbig att läsa. Se till att använda rubriker och mellanrum där det behövs.


 

Mail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Nyhetsbrev

Anmäl er till vårt inspirerande nyhetsbrev som kommer en gång i månaden.