Jonte Bergman i Intervjun

Nystartad e-handel inom hundprodukter

Vi ställde några snabba frågor till Svante & Deniz på den hos Wikinggruppen nyligen uppstartade webbutiken hundshoppen.se. Butiken är nu i full gång och man använder bland annat WGR Frakt för att få riktigt förmånliga fraktvillkor till sin e-handel trots att man är nystartad. Nu jobbar man hårt med att på olika sätt driva mer och mer besökstrafik mot butiken.

När startade ni er e-handel?
Juni 2020

Inom vilken bransch är ni verksamma / vad säljer ni?
Hundshoppen är inom zoofackhandeln och nischad mot just hundar. Vi säljer allt vad en hundägare skulle tänkas behöva. Så allt från hundfoder, reflexer till valpleksaker och hundmatskålar. Vår främsta USP är att det ska vara enkelt och tryggt att handla då vi riktar oss mot en målgrupp som ofta har låg tillit till e-handel. Med hjälp av snabba leveranser, fantastisk service och konkurrenskraftiga priser så är vi en stabil leverantör av hundtillbehör som kan hålla kunden i handen i sitt ändrade köpbeteende från fysisk retail till online.

Hur har er utveckling / e-handelsresa sett ut fram tills nu?
Den går att beskriva med tre ord. Hektisk, fantastisk och tillväxtfokuserad.

Varför valde ni Wikinggruppen som partner för er e-handelssatsning?
Vi valde WGR då vi av stor erfarenhet i branschen, genom att jobbat med onlinemarknadsföring de senaste 10 åren ville ha en plattform utan strul, med god service och extremt bra sökmotorsoptimering. Det viktiga för oss var att kunna fokusera på det vi är bra på och inte behöva strula med det tekniska. WGR har varit fantastiska att ha som partner i denna uppstart.

Hur har samarbetet fungerat med Wikinggruppen?
Över förväntan. WGR´s personal är ovärderlig och det märks verkligen att det är ett företag som folk trivs på. Snabb och grundlig support.

Hur ser ni på framtiden?
Extremt förväntansfulla. Just nu så ser vi inget stopp på denna tillväxtresa.

Vi önskar Svante & Deniz all lycka med den nya webshopen!
Behöver du hundfoder, hundgodis eller produkter för skötsel av din hund?
Välkommen att kika in på hundshoppen.se

Mail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Nyhetsbrev

Anmäl er till vårt inspirerande nyhetsbrev som kommer en gång i månaden.