Kattis Lodén i Från WGR

Dashboard

I vår e-handelsplattform finns även en så kallad Dashboard med som standard*. Dashboarden är en egen sida i kontrollpanelen där ni hittar en stor mängd integrerad statistik kring ordrar, produkter, sökningar, aktiva varukorgar etc. Genom att analysera statistiken så kan ni får ni en maximal kontroll på er e-handel.

Alla delar i Dashboarden går att expandera, genom ett enkelt klick på den ruta ni vill ha mer information om, för mer detaljerad statistik. Vill ni veta mer om vad statistiken baseras på så kan ni föra musen över frågetecknet uppe till höger så visas en informationsruta.

Tack vare Dashboarden får ni en mycket bra överblick på hela e-handelsverksamheten och ni kan på ett tydligt sätt få inblick i era kunders köpbeteende, både historiskt och i realtid. Ni får till exempel möjlighet att bevaka er konvertering och se er försäljningsutveckling både per dag och jämfört med tidigare år. Samt att ni får ut användbar information kring era besökare och kunder. Syftet med modulen är att skapa ett bra beslutsunderlag kring alla aspekter av er e-handel för exempelvis annonsering.

*Dashboarden ligger med i senare versioner av butiken, men finns tillgänglig för alla kunder som har butiksversion 6.0 el högre och den installeras utan kostnad för de som saknar den. Saknar ni dashboarden? Kontakta oss så bokar vi in arbetet med att lägga in den i er butik.

Mail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Nyhetsbrev

Anmäl er till vårt inspirerande nyhetsbrev som kommer en gång i månaden.