Wikinggruppen i E-handel

Konvertering & e-handel

Konvertering och e-handel
Konvertering och e-handel

Konvertering = antal lyckade / totalt antal. Vad betyder det då? I en webbutik kan det t ex handla om hur många av det totala antalet besökare som genomför ett köp. En liten ökning i konverteringsgrad kan ofta betyda stor skillnad ekonomiskt. Hur får man då kunden att genomföra köp och öka sin konverteringsgrad?

Wikinggruppen på utbildning!

För att på bästa sätt kunna hjälpa våra kunder att lyckas maximera sin konverteringsgrad, har vi på Wikinggruppen anlitat John Ekman på Conversionista. En givande workshop, där vårt system var utgångspunkt i diskussioner kring hur man lyckas öka konverteringen maximalt.

Vi på Wikinggruppen strävar alltid efter att på bästa möjliga vis möta våra kunders önskemål om utformning och funktionalitet, men det är också väldigt viktigt att som kund hos Wikinggruppen kunna få råd och hjälp kring val som kan vara avgörande för hur många av besökarna som faktiskt handlar i en webbutik. Därför tyckte vi det var dags att ta in en expert, som uteslutande jobbar med just konvertering!

I topp i Google, men för få som faktiskt handlar?

Konverteringsgraden är som sagt en mätning av totalt antal uppnådda mål, i förhållande till totalt antal besök. Om 100 personer besöker din webbutik/webbplats och 1 person genomför köp så har man alltså en konverteringsgrad på 1%. På wikinggruppen.com har vi samlat lite matnyttig information kring konvertering. Vill du veta mer? Läs mer från Wikinggruppen om ökad konverteringsgrad!

Mail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Nyhetsbrev

Anmäl er till vårt inspirerande nyhetsbrev som kommer en gång i månaden.