Marknadsföring i E-handel

Intervju med Sello – navet vid försäljning på marknadsplatser

Vad är Sello? 

Sello är en komplett e-handelsplattform som hjälper e-handlare att öka sin försäljning på marknadsplatser samtidigt som vi knyter ihop och automatiserar deras flöden. Med över 2000 användare och 16 år på nacken så har vi stor erfarenhet av att kickstarta e-handlares försäljning på marknadsplatser. 

Varför ska man sälja på marknadsplatser idag? 

Det finns många fördelar med att sälja på marknadsplatser – man når ut till en bredare kundbas, enklare att få recensioner på sina produkter, och framförallt en ökad försäljning. De flesta marknadsplatserna idag har mellan 1-300 miljoner besökare i månaden. Så tänk dig själv hur många nya kunder du skulle kunna nå ut till genom att finnas på t.ex. 3 stycken. Istället för att endast konkurrera med jättar som exempelvis Amazon, varför inte se till att finnas med på en av dessa ehandel-jättars’ sajt istället? Det kan även hjälpa dig öka din brand awareness vilket i sin tur kan öka trafik till din egna webshop. 

Hur lyckas man egentligen på marknadsplatser? Hur står man ut bland sina konkurrenter på de största plattformarna? 

Detta beror helt och hållet på vilken marknadsplats du vill gå live på. Men rent generellt så är bra bilder och produktdata viktigt. Dvs. du behöver ha bilder med hög kvalité och din produkt beskrivning bör innehålla mer än bara en mening. På vissa marknadsplatser behöver man addera fler attribut, varpå andra behöver man se till så att man får in sökord i sin produkttitel och beskrivning. Vi på Sello har stenkoll på vad som krävs för att du ska stå ut bland dina konkurrenter. 

Om jag redan säljer på en marknadsplats idag, kan ni knyta ihop allt så jag slipper manuellt arbete? 

Det kan vi! Om du t.ex. säljer på Amazon, CDON eller någon annan av de 50+ marknadsplatser vi har en koppling till idag så kan vi enkelt matcha dina offers med produkterna du skulle ha i Sello. Med andra ord så kan vi hjälpa dig centralisera din försäljning. 

Stämmer det att onboarding & support ingår i er prismodell? 

Ja! Allt ingår i vår prismodell, du behöver aldrig betala extra för support, onboarding, antal marknadsplatser/system, eller någon feature.

Ni har tidigare nämnt att Sello är 100 % riskfritt, kan du berätta mer om det? 

Som ny kund hos Sello får man alltid en 14-dagars prova-på-period, dvs. du får testa Sello helt gratis i 14 dagar. När dessa 14 dagar har gått så kommer Sello endast debitera dig om din försäljning har tagit fart, dvs. om du inte säljer något så kommer vi heller inte att kräva någon betalning. Detta för att vi vill att du ska lyckas. 

Startkostnad? Bindnings/uppsägningstid? Nej, de tror vi inte på. Vi vill att du ska stanna för att du är nöjd med Sello, inte för att du måste.

Vad kostar det då?

Wikinggruppen tar ut en engångsavgift om 4 000 kr + moms för arbetet att installera tjänsten i din webshop samt en löpande månadskostnad på 150 kr/mån + moms. Sellos avgift varierar från 0-4% på produktpriset samt 0-199 kr + moms månaden i fast avgift avgift. Kontakta Sello för exakt prisuppgift.

Kom igång!

Intresserad av att komma igång med Sello?
Vänligen skicka ett mail till sales@wikinggruppen.se eller ring 0650-75759

Läs mer om Sello här.

Mail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Nyhetsbrev

Anmäl er till vårt inspirerande nyhetsbrev som kommer en gång i månaden.