Wikinggruppen i E-handel, SEO, Webbutveckling

Wikinggruppens blogg i mobilen!

Wikinggruppens blogg i mobilen
Wikinggruppens blogg direkt i mobilen!

Nu kan du följa Wikinggruppens blogg direkt i mobilen! Vi har byggt om wikinggruppen.nu, för att du lättare ska kunna ta del av innehållet i vår blogg på fler sätt. Den är nu anpassad för iPhone, Android och din vanliga webbläsare, allt på samma adress!

Nyheter i mobilen allt viktigare!

Att läsa nyheter som är viktiga för företaget i mobilen eller på en surfplatta blir allt vanligare, då vi har svårt att få tiden att räcka till. När man sitter lite trångt på bussen, eller när det känns för bökigt att hasa fram datorn för att resan med tåget bara tar 35 minuter. Ja, då är mobilen och surfplattan framme.

Vi har därför byggt om wikinggruppen.nu, där vi vanligtvis bloggar om e-handel och SEO, så att du snabbt kan ta del av information från Wikinggruppen i din mobil, på surfplattan eller i din dator. Allt via samma adress, wikinggruppen.nu.

Responsiv design i WordPress

Inget krångel, inga olika adresser. Det hela är möjligt tack vare en så kallad responsiv design. En design som anpassar sig automatiskt till den enhet som för tillfället visar innehållet.

En blogg lämpar sig väldigt väl för att använda responsiv design. Det är inte alltid lika lämpligt, då avancerade funktioner och tungladdat innehåll kan vara olämpligt att leverera i en mobil enhet, på grund av begränsningar i anslutningar till Internet med mera.

WordPress är ett fantastiskt mångsidigt bloggverktyg, som bland annat erbjuder enorma möjligheter när det kommer till just responsiv deign.

Vi hoppas du ska gilla att ta del av vår blogg via mobilen!

Mail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Nyhetsbrev

Anmäl er till vårt inspirerande nyhetsbrev som kommer en gång i månaden.