Wikinggruppen i Undersökningar

Höga betyg från Wikinggruppens e-handelskunder i kundundersökning

När Wikinggruppens e-handelskunder fick betygsätta sin plattformsleverantör i en första kundundersökning blev resultatet över förväntan. Från önskemål om hjälp att öka försäljningen – väljer Wikinggruppen nu att satsa på mer kunskap och inspiration för sina e-handlare.

Det är väldigt glädjande att se att hela 94 % av våra e-handelskunder kan tänka sig att rekommendera oss till andra företag. Samtidigt har vi med hjälp av svaren kunnat identifiera områden där vi kan förbättra oss, vilket ju är hela syftet med en kundundersökning, säger Jonte Bergman, VD och grundare, Wikinggruppen.

Från resultatet av undersökningen, som genomfördes under februari 2017, kan man överlag utläsa höga betyg från Wikinggruppens e-handelskunder. Kunderna har besvarat enkla frågor kring plattformen, bemötande, sina förväntningar på Wikinggruppen och var man önskar se förbättringar framöver.

Endast på frågan om e-handelsplattformen uppdateras och utvecklas kontinuerligt var resultatet ett medelbetyg. Det förklarar Jonte Bergman med att man helt enkelt behöver bli bättre på att kommunicera ut vilka förbättringar man faktiskt gör på plattformen som är tillgängliga för dig som e-handlare. Önskemål och ett behov som framkom av undersökningen var även att hjälpa handlarna att utveckla sin e-handel och att att öka sin försäljning.

Det har bland annat lett till satsningen vi kallar ”E-handelsinspiration från Wikinggruppen”, som är vår uppdaterade blogg. Med hjälp av kunskap och inspiration i form av intervjuer med andra e-handlare och artiklar som kan hjälpa t ex konverteringen vill vi tillgodose önskan från våra kunder att också vara en affärsdrivande partner, säger Jonte Bergman.

Är du nyfiken på att ta del av hela undersökningen så kan du ladda ner den här:
Sammanställning av resultat, Wikinggruppens kundundersökning Feb – 2017 (pdf)

Mail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Nyhetsbrev

Anmäl er till vårt inspirerande nyhetsbrev som kommer en gång i månaden.